• сватбена фотография сватбен фотограф Светла Слънчева гр. Варна

Сватбена фотография, с любов към всеки детайл, в този специален за младоженците ден!

Денят, в който изберем да се свържем с любимият човек, за да споделим животът си с него, е единствен и неповторим.  Ще имате уникални и незабравими  моменти, които ще искате да запазите завинаги. Всеки път, когато отваряте албума със снимки, ще си ги припомняте с умиление. Изживейте тези безценни мигове,  а аз ще се погрижа да съхраня за Вас, красивият спомен от този толкова наситен с емоции ден.

Сватбена фотография при мен, включва заснемане на цялото тържество- от приготовленията на булката до края на тържеството в ресторанта (10 часа), или частично  заснимане на сватбения ден, по избор на клиента. Към пакета със снимки, можете да добавите и предсватбена и следсватбена фотосесия, по Ваше желание.

Снимам с висок клас професионална фототехника на Nikon, което оказва голямо влияние върху  качеството на продукта, който ще получите и за мен е важно клиентите да го знаят.

За  повече подробности, можете да се свържете с мен на телефон 0896802303, чрез формата за  контакти , или чрез съобщение във Фейсбук

С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели условията на сайта.