Права за ползване на снимките:

Снимките, публикувани в сайта, тези във фейсбук страницата и тези, които получавате, са със запазени авторски права и принадлежат на Светла Слънчева Фотография. Арт
Използването им с комерсиална цел,  без писмено и заверено разрешение от фирмата, е в разрез със закона за авторското право и сродните му такива.
Ако, желаете да използвате снимки за комерсиални цели, или да откупите авторското право, то цените са различни от обявените в сайта и следва да се свържете с мен на посочените контакти.
Клиентите нямат право , да преработват, получените фотографии за каквито и да е цели.
Светла Слънчева Фотография.Арт има право да използва всички заснети кадри, само и единствено с цел реклама на дейността си и популяризиране на предлаганите услуги. В случай, че не желаете Вашите снимки да бъдат публикувани, уточнете това с мен при запазване на час за фотосесия.
Имате право да използвате снимките (разглеждате, разпечатвате, подарявате) за лични, но не и комерсиални цели.
Не можете да получите снимките в суров вид, допълнително към обработените.

Права на сайта:

Този сайт е собственост на Светла Слънчева Фотография. Арт и има правото да прави всякакви промени в данните и условията без предварително уведомление.
Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторското право на Светла Слънчева Фотография. Арт с всички запазени права и законни последици. Вие не можете да възпроизвеждате (цялостно или на части), да предавате (по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или използвате за каквато и да е публична или търговска цел този сайт и неговото съдържание без предварително изрично писмено разрешение на Светла Слънчева Фотография. Арт