• Портрети с фотограф Светла Слънчева гр Варна

Портрети- в студио, сред природата или в градска среда, фотозаснемане на абитуриентски балове, рождени дни, частни, публични или бизнес събития. За да си запазите час за такава фотосесия, можете да ме потърсите на телефон: 0896802303, да ми пишете чрез формата за контакт , тук в сайта, както и на лично съобщение във фб страницата на Svetla Sluncheva Photography. Arts.

Външните фотосесии, се провеждат на открито, сред природата или в градска среда, в зависимост от целта, която искаме да постигнем и използвайки разнообразието, което ни дават естестествената светлина и специфичният колорит на различните сезони през годината. Ако, имате желание за снимки на определено място, можем да го обсъдим и да решим дали е подходящо. Продължителността на фотосесията е около час.

Студийните портрети, дават възможност за една по-артистичната визия и ако това е Вашето желание, можем да го обсъдим и осъществим.

Фотозаснемане на абитуриентски балове- В зависимост от конкретния случай и търсене, приемам ангажимент по частично заснемане на празника- изпращане от училище, подготовка за бала- грим, прическа, посрещане на гости и близки, фотосесия в деня на събитието, като цената за ангажираността ми се определя на час. Повече снимки можете да разгледате туктуктук и тук

С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели условията на сайта.