• Кръщенето - фотограф Светла Слънчева Варна

Ангажирайки ме за фотозаснемане на Вашето кръщене, Вие ще получите:

Репортажно заснемане на цялото събитие- от посрещането на гостите пред църквата, до приключване на светото тайнство, кратка фотосесия на детето, родителите и кръстниците, 15-20 мин преди влизане в църквата и общи снимки на детето с гостите, след края на кръщенето. Ангажиментът ми е за един час.

Получавате всички хубави кадри, във висока резолюция, по email, в рамките на три седмици след събитието, обработени по отношение на цвят, светлина и контраст, а също художествена обработка и ретуш, на избрани от мен снимки.

Работя с висок клас професионална фототехника и обективи, на фирмата Nikon и акцентирам, на най-силните емоционални моменти, така че всеки, който разглежда снимките, да може без думи, да усети всички чувства, които вълнуват хората застанали пред камерата . Не използвам светкавици по време на събитието вътре в църквата, за да съхраня за Вас неповторимата атмосфера в храма, създадена от светлината на свещите, от дима на благовонния тамян, и от слънцето проникващо през витражите. Старая се, в кадрите да е отразена Вашата радост, очакване, вълнение, съпричасност и всеки ценен миг от празника.

Можете да ме ангажирате, като фотограф, за Вашето събитие, на тел:0896802303, като ми пишете тук , или чрез съобщение във ФБ страницата на Svetla Sluncheva Photography.Art

Повече снимки от различни кръщенета, можете да разгледате  тук , тук , туктуктуктуктуктуки тук

С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели условията на сайта.