• Външни Фотосесии за Деца и семейства с фотограф Светла Слънчева гр.Варна

Фотосесии за деца и семейства- на открито, в студио, по повод рожден ден, по повод очакването на нов член на семейството и за спомен от специалния момент на бременността на майката, по повод Рождественските и Новогодишни празниции т.н. Каквато и да е идеята и желанието за снимки, можете да ме потърсите на телефон: 0896802303, да ми пишете тук , или във фб страницата на Svetla Sluncheva Photography.Arts, за да обсъдим подробностите и за да си запишете час, за желаната от Вас фотосесия.

Фотосесиите за деца и семейства, са забавление и радост за цялото семейство и остава като скъп спомен в семейния албум. Ако, искате да си подарите тази емоция, трябва да отделите час и половина от времето си, да изберете локация която да обсъдим за снимките, да вземете с вас два комплекта дрехи и разбира се най-важното-вашето добро настроение, усмивки и любов един към друг.

В тази галерия, можете да разгледате снимки от външни фотосесии, студийни фотосесии, фотосесии за бременни, фотозаснемане на рожденни дни, фотосесии по повод различни празници- Нова година, Рождество Христово, Великден и т.н.

Повече снимки от Фотосесии за бременни можете да видите в галериите на Блога- туктуктук

Повече снимки от Външни фотосесии за деца и семейства, можете да видите тук,

Повече снимки от Детски студийни фотосесии разгледайте- тук

Повече снимки от Зимните Новогодишни фотосесии, можете да видите- тук

Повече снимки от Рождени дни и събития- туктуктук

С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели условията на сайта.